Dernek Danışmanlık Hizmetleri 32

EK DERNEK DANIŞMANLIĞI HİZMETİ

2008 yılından beri aktif olarak dernek & vakıf kuruluş ve yönetim süreçlerinde yer almanın vermiş tecrübeyle, sivil toplum kuruluşlarının başarısında etkin rol oynuyoruz... Dernek Kurmak Referanslarımız
EK Dernek Danışmanlığı
Elif Karataş İdari Danışmanlık Hizmetleri

Elif Karataş İdari Danışmanlık Hizmetleri 2008 yılından beri aktif olarak sivil toplum kuruluşlarının yönetim süreçlerine ve çözüm arayışlarına destek sağlamaktayız. Ekibimizde bulunan alanında uzman ve tecrübeli profesyoneller ile sizler için tüm dernek ve vakıf faaliyetlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Dernek kuruluşu, genel kurul toplantısı, dernek muhasebesi, beyanname düzenleme, lokal açma, iç denetim ve daha bir çok konuda yanınızda yer almaktayız. Dernek & Vakıf yönetim süreçlerinde amaçlarınıza odaklanmak, proje geliştirmek ve idari iş yükünüzü hafifletmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hizmetlerimiz

• Denek Kuruluş İşlemleri
  • Dernek Muhasebesi
  • Dernek İç Denetim Raporu
  • Dernek Hukuku
  • İdari Danışmanlık Hizmeti
  • İktisadi İşletme Kuruluşu
  • Dernek Lokali Açmak
  • Spor Kulübü Kurmak
  • Dernek Genel Kurulu
  • Vakıf Kurmak
Google Yorumları
Ayşe Yılmaz
Elif Hanım ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Dernek kuruluş işlemlerini, hızlı ve hatasız bir şekilde gerçekleştirmemizi sağladılar.
Mehmet Eraslan
Aldığımız tavsiyeler sonucunda Elif Hanımla iletişime geçtik. Derneğimize özel olarak tüzük hazırlanmasında ve tüm süreçlerin yönetilmesinde bizlere yardımcı oldular.
Sevim Elmas
Tüm dernek yönetim süreçlerinin tek bir danışmanlık firması üzerinden yürütülebiliyor olması büyük bir hizmet. Dernek muhasebesi ya da dernekler hukuku için ayrı firmalar ile çalışmak zorunda kalmıyoruz.
Haluk Tekin
Spor kulübümüzün kurulması ve faaliyetlerine başlaması için Elif Hanım'dan destek aldık. Biz sportif faaliyetlerimizi odaklanırken, onlarda bürokratik işlemlerimizi yürütüyor.
Burak SERTDAĞ
Elif Hanım'a, Özlem Hanım'a ve diğer tüm emekçi çalışanlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizi dolandırılmaktan ve ceza almaktan son anda kurtardılar. Gerçekten isinin ehli, isini hakkıyla yapan, hepsinden önemlisi empati kurabilen nadir insanlardan biridir.
Gözde ŞEN
Elif hanım, dürüst başarılı güler yüzlü, anlayışlı ve işini en iyi yapan insandır. Hukuki konulardaki bilgisi, her yardıma ihtiyacımız olduğunda ulaşılabilir olması ve bize verdiği güven hiçbir kimsede yok. Çok teşekkür ederiz, iyi ki hayat bizi karşılaştırdı.
Özgür GÜRSOY
Mesleki bir dernek kurmak için araştırma yaparken web sitesi üzerinden Elif hanım ile iletişime geçtik. Bilgi ve tecrübesi ile bizleri doğru yönlendirip, oldukça memnun etti. Kendisi ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Tavsiye etmek memnuniyetimiz sonucunda görevimizdir.
Durmuş Coşkun
Dernek kurma çalışmalarımızda Elif Hanım'ın verdiği profesyonel destek hizmetleri için teşekkür ederiz. Bu konuda doğru kişiyle çalışmış olmaktan son derece memnunuz . Tekrar teşekkürler.
Hizmetlerimiz
info@dernekciler.com