Gizlilik Politikası

Anasayfa » Gizlilik Politikası

Biz Kimiz

https://dernekciler.com dernek kuruluşu yapmak ya da vakıf kurmak isteyenler için hizmet seçeneklerini sunduğumuz bir web sitesidir. Bu site üzerinden hem sunulan hizmetlere ait bilgiler hem de bilgi amaçlı makaleler paylaşılmaktadır. Elif KARATAŞ İdari Danışmanlık Hizmetleri olarak gizliliğinize değer veriyoruz.

Hangi Kişisel Veriler Neden Toplanır

Yorum Bilgileri

Paylaşımlarımıza yorum yaptığınız zaman, web siteleri tarafından yorum meta bilgileri ve gönderen ip adresleri otomatik olarak toplanır. Dernekciler.com olarak; yaptığınız yorumları onaylamak ya da silmek üzere yetki sahibiyiz. İp adresiniz, e-mail adresiniz yaptığınız yoruma istinaden tarafımızca görünebilir.

İletişim Formaları

İletişim sayfamızda oluşturmuş olduğumuz formda yer alan bilgileri doldurup, tarafımıza gönderebilirsiniz. İp adresinizle birlikte, formda yazmış olduğunuz bilgiler tarafımıza iletilmektedir. Bu bilgiler sadece sizinle iletişim kurmak için kullanılmaktadır.

Çerezler

Sitemizde 3. taraf uygulamalar hariç tarafımızca herhangi bir veri toplanmamaktadır. Kullanmış olduğumuz Google Analytics, Search Console, Yandex Metrica gibi trafik takip araçları tarafından, site gezinme deneyimleriniz, ip adresi, kullanmış olduğunuz cihaz ve tarayıcıya özel veriler toplanabilir.

İsteğiniz dışında, 3. taraf uygulamalar tarafından verilerinizin toplanmasını istemiyorsanız, tarayıcınızın ayarlar çerez toplama izinlerini kaldırabilirsiniz.

Çerezler Hangi Amaçla Toplanır

  • Sitelerin düzgün çalışıp çalışmadığınız belirlemek
  • Ziyaretçiler için daha iyi bir deneyim sunmak
  • İnternet sitesinin geliştirilerek daha iyi optimize edilmesi
  • Ziyaretçilerin daha önceki tercihlerinin hatırlatılması

Ne Tür Çerezler Kullanılır

Oturum Çerezleri: Web sitesinden ayrılana dek cihazlarınızda tutulan geçici çerezleri tanımlar.

Kalıcı Çerezler: Cihazınızın diskinde uzun süreler kalan türde çerezler olup, kullanım süreleri birkaç günden birkaç yıla kadar değişiklik gösterebilmektedir.

Zorunlu Çerezler: İnternet sitesinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi ve kullanıcıların sitede sunulan hizmetlerden ve gezinme özelliklerinden yararlanmaları için kullanılmaları zorunlu olan çerezlerdir.

İşlevsel ve Analitik Çerezler: Tercihlerinizin hatırlanması, internet sitesinin etkin şekilde kullanılması, sitenin kullanıcı isteklerine cevap verecek şekilde optimize edilmesi gibi amaçlarla kullanılan ve ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığı hakkında verileri içeren çerezlerdir. Niteliği gereği bu türdeki çerezler kişisel verilerinizi içerebilir. Örneğin; sitemizde dil tercihinizi kaydeden çerezler birer işlevsel çerezdir.

Gömülü Olan İçerikler

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. haritalar, videolar, resimler, makaleler, vb.) İçerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri, sizin hakkınızda veri toplayabilir, tanımlama bilgileri kullanabilir, ek üçüncü taraf izleme yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, karıştırılmış içerikle etkileşiminizi izleme dahil olmak üzere, bu karıştırılmış içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

KVKK Aydınlatma

Dernekciler.com; 7 Nisan 2016 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmış olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca tüm kullanıcıların kişisel verilerini koruma esasında ”veri sorumlusu” olarak görev almaktadır.

Kişisel Verilerin Korunması 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca, gerçek bir kişinin kimliğini belirli ya da belirlenebilir bir hale getirmeye yarayan her türlü bilgi kişisel veri kapsamındadır. Dernekciler.com nezdindeki kişisel verileriniz aşağıda açıklanan sebep, amaç ve yöntemlerle, ilgili yasal düzenlemeler ve yasal otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uyum gereği, Veri Sorumlusu sıfatıyla şirketimizce, sistemlerimize kaydedilecek, depolanacak, muhafaza edilecek, saklanacak, güncellenecek ve mevzuatın izin verdiği durumlarda ve yasal sınırlar dâhilinde 3. kişilere açıklanabilecek/devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecektir. Dernekciler.com bu temel kurallara uygun davranarak kullanıcının kuruma duyduğu haklı güveni korumayı amaçlamaktadır. Bu nedenle aşağıda yer alan yasal hususlar hakkında bilgi edinilmesini rica ederiz.

Ek Bilgi

Sitemiz veri toplama amaçlı değildir. Sadece İdari Danışmanlık alanında hizmet amaçlı firma tanıtım sitesidir. Bizlere özel olarak ileteceğiniz gizlilik talebine istinaden, İletişim sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme, herhangi bir paylaşımda bulunulup, bulunulmadığını öğrenme gibi haklara sahipsiniz.